KARLOFF sa stal výhradným importérom skupiny ABG pre slovenský trh

Naša spoločnosť Karloff pristúpila v tomto roku k zásadnému kroku. Doteraz sme sa sústredili len na distribúciu vlastných značiek, ktoré sa vyrábajú v našej podtatranskej likérke  – TATRATEA, CZECHOSLOVAKIA VODKA, TATRA COFFEE a ďalšie. Sme veľmi hrdí, že sme sa teraz stali výhradným importérom prestížnych značiek nápojov skupiny Amber Beverage Group pre slovenský trh. Pre našich zákazníkov a obchodných partnerov to znamená prístup k exkluzívnym svetovým produktom, pre nás zase nové výzvy a príležitosť pre rast a upevnenie našej pozície na domácom trhu.

Medzi najvýznamnejšie značky, ktoré prinášame, patrí KAH, prémiová tequila, ktorá vyniká svojím výrazným dizajnom a autentickou chuťou. Tequila Rooster Rojo je ďalšou výnimočnou voľbou pre milovníkov mexických nápojov, ktorá sa vyrába priamo v Tequile, Jalisco. Fanúšikovia írskej whiskey ocenia produkty ako Writer’s Tears a The Irishman, ktoré stelesňujú majstrovstvo írskej destilácie a tradíciu tohto remesla.

Pre spoločnosť Karloff je toto partnerstvo významným krokom vpred. Našim zákazníkom môžeme ponúknuť širší sortiment luxusných nápojov, ktoré spĺňajú tie najvyššie štandardy kvality. Pre obchodných partnerov to znamená možnosť rozšíriť svoj sortiment o medzinárodne uznávané produkty, ktoré môžu byť atraktívnym prínosom pre ich podnikanie.

Tešíme sa z tejto spolupráce a veríme, že nové produkty zo skupiny Amber Beverage Group si čoskoro nájdu miesto v ponuke každého, kto si potrpí na kvalitu a unikátnosť.

Všetky produkty si môžete zakúpiť na našom e-shope a v našej podnikovej predajni.

zdielajte článok

podobné články