LIMITOVANÁ FESTIVALOVÁ EDÍCIA

Pre milovníkov letných festivalov sme si pripravili skvelú súťaž.

Vďaka partnerstvu s festivalmi Sziget, Balaton Sound a Colours of Ostava máme hneď niekoľko lístkov, ktoré chceme darovať našim fanúšikom.

Na webe www.tatrateashop.sk máme v predaji špeciálnu limitku. Jej kúpou ste automaticky zaradený do žrebovania o lístky na spomenuté festivaly. Viac o podmienkach súťaže nájdete tu.

Obsah fľaše sme ponechali tak, ako ho dobre poznáte. Čajovo-bylinný likér vyrobený na prírodnej báze. Je tvorený vyváženým pomerom veľmi jemného liehu, prírodných extraktov z bylín a čierneho čaju, ovocných destilátov a štiav, cukru a tatranskej vody. Váš obľúbený TATRATEA 52 % ORIGNAL.

Obal sme poňali veľmi netradične a celý sme ho zaplnili festivalovými symbolmi, ktoré oslavujú slobodu, ktorú prináša tanecovanie na obľúbenú pieseň.

Spolupatričnosť, ktorú máme, keď súznieme s davom na koncerte obľúbeného interpreta.  Alebo keď spievame melódiu a slová piesne nepoznáme.

K festivalom patria všetky tieto pocity a samozrejme aj skvelý drink, ktorý si vďaka nám môžete vychutnať na Szigete, Balatone či Colourse. Tak neváhajte a zapojte sa.

zdielajte článok

podobné články