TATRATEA STORE v Bachledovej doline získal 1. miesto v súťaži VISA SLOVAK TOP SHOP 2023!

Naša jedinečná predajňa, TATRATEA STORE v Bachledovej doline, získala 1. miesto za mesiac marec v súťaži Visa Slovak Top Shop 2023!

Súťaž Visa Slovak Top Shop je analógiou Michelinských hviezd udeľovaných reštauráciám. Inšpektori inkognito navštevujú a hodnotia každý mesiac nominované kamenné predajne. Z 12 víťazov jednotlivých mesiacov určí finálová porota záverečné poradie najlepších predajní roka. Projekt je jedným zo spôsobov, ktorými spoločnosť Visa podporuje malé a stredné podniky.

TATRATEA STORE v Bachledke je skvelým príkladom zmysluplnosti spolupráce lokálnych hráčov, ktorá dokáže priniesť zákazníkovi zážitok z nákupu. Je to jedinečná podniková predajňa, ktorú inde nenájdete. Bachledka bola pre TATRATEA skvelou a jasnou voľbou, nie len kvôli svojej polohe ale hlavne vďaka skvelej ľudskej spolupráci.

Zákazníkom na mieste poradí ochotná obsluha, ktorá pomôže s výberom a v prípade záujmu spraví ochutnávku výrobkov. V ponuke je kompletný TATRATEA sortiment a taktiež exkluzívne personalizované darčekové balenia.

Tento útulný interiér tvorí výnimočná dizajnová stena až zo 700 fliaš obľúbeného TATRATEA, pred ktorým je umiestnený sedačková lanovka, na ktorej sa veľmi radi turisti fotia.

Cenu za TATRATEA prevzali manažérka obchodného tímu, Daša Ferencová Rojkovičová a výkonný riaditeľ spoločnosti, Slavomír Alžbetkin.

Za spoločnosť Bachledka Ski & Sun prevzal ocenenie jej výkonný riaditeľ, Ivan Dic.

Cenu odovzdala Zuzana Imrichová, Country Manager pre INSTORE CONSULTING EU.

zdielajte článok

podobné články